Menaxhimi i shërbimit të klientëve

Ne ndihmojmë kompanitë të krijojnë një kulturë të fortë të shërbimit ndaj klientit, së bashku me sistemet, proceset dhe sjelljet që sigurojnë nivele superiore të shërbimit dhe kështu përmirësim të kënaqësisë së klientit dhe rritje të lojalitetit të tyre.

Pritshmëritë e shërbimit ndaj klientit janë vazhdimisht në rritje për shkak të përdorimit të teknologjive të reja dhe rritjes së konkurrencës gjithnjë e më të madhe. Kufiri për gabim është çdo ditë e më i ulët, pasi çdo lëshim në shërbim mund të çojë në pakënaqësi të konsumatorëve. Nëse shërbimi që ofroni është transaksionar dhe i menjëhershëm (p.sh. nëpunës i shitjes me pakicë, infermiere e regjistruar), ose kompleks dhe në vazhdim (p.sh. avokat), standardi i ri i përsosmërisë së shërbimit kërkon që organizatat të ekzekutojnë pa asnjë problem gjatë çdo ndërveprimi me klient.

“Ka vetëm një boss. Klienti. Dhe ai mund të largoj prej pune secilin në kompani, shumë thjeshtë, vetëm duke i shpenzuar paratë diku tjetër.”

Sam Walton.

Ne ju ndihmojmë të krijojni një kulturë të fortë të shërbimit ndaj klientit

Kontakto

Klientët tanë – Testimonials

Rubin

American school of Kosova