Projektet e fundit

PROJEKTET2020-02-10T18:02:16+00:00

SIGMA BMC shpalos shërbimet e eksport-it: Konventa e Prodhueseve të Kosovës

SIGMA BMC shpalosi shërbimet e eksport-it në Konventën e Prodhuesëve të Kosovës SIGMA BMC shpalosi shërbimet e lehtësimit te eksportit për prodhuesit vendor në Konventën e Pare te Prodhuesve të Kosovës Konventa u organizuara nga Klubi i [...]

Shërbime për Zhvillim Organizativ të Departamenteve të Shërbimeve

Shërbime për zhvillim organizativ të departamenteve të shërbimeve publike dhe ndërmarrjeve të shërbimeve publike në komunat veriore të Kosovës SIGMA BMC do të analizoj kapacitetet ekzistuese të ofrueseve të shërbimeve të menaxhimit të mbeturinave në komunat veriore [...]