myeserehoxha@gmail.com

About myeserehoxha@gmail.com

This author has not yet filled in any details.
So far myeserehoxha@gmail.com has created 19 blog entries.

ISO Standardet për Laboratore Mjekësore

2019-02-05T16:52:08+00:00

Prezantimi i gjetjeve dhe planit të veprimit për zbatim të standardeve ndërkombëtare ISO në laboratorin kombëtar referent për tuberkulozë. ISO Standardet në Laboratorin Referent Kombëtar për Tuberkulozë Sot, përfundoi punëtoria dy ditore për të prezantuar gjetjet nga analiza GAP dhe plani e realizimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë sipas [...]

ISO Standardet për Laboratore Mjekësore2019-02-05T16:52:08+00:00

SIGMA BMC shpalos shërbimet e eksport-it: Konventa e Prodhueseve të Kosovës

2018-11-30T19:09:07+00:00

SIGMA BMC shpalosi shërbimet e eksport-it në Konventën e Prodhuesëve të Kosovës SIGMA BMC shpalosi shërbimet e lehtësimit te eksportit për prodhuesit vendor në Konventën e Pare te Prodhuesve të Kosovës Konventa u organizuara nga Klubi i Prodhueseve te Kosoves SIGMA BMC për herë te parë në Kosovë i'u ka mundësuar ndërmarrjeve [...]

SIGMA BMC shpalos shërbimet e eksport-it: Konventa e Prodhueseve të Kosovës2018-11-30T19:09:07+00:00

B2B Mision tregtar në M.O.W 2018 Bad Salzuflen Gjermani

2018-09-17T23:28:03+00:00

SIGMA BMC lehtëson eksportin: Asiston kompanitë vendore në misionin tregtar B2B në M.O.W 2018 Konsulenti i SIGMA BMC, Myesere Hoxha e angazhuar nga projekti ICEP, përgatiti dhe asistoi kompanitë vendore të specializuara në prodhim të mobiljeve Albed, Elnor, Ukaj dhe Dekoriti në misionin B2B.  Qëllimi afat-shkurt i misionit B2B ishte krijimi [...]

B2B Mision tregtar në M.O.W 2018 Bad Salzuflen Gjermani2018-09-17T23:28:03+00:00

Zhvillimi i Eksportit: Shërbim i ri në Kosovë

2018-09-11T22:19:45+00:00

Pamje nga ngjarja e organizuar. SIGMA BMC ofruesi i këtij shërbimi SIGMA BMC promovoi shërbimet e reja në fushën e zhvillimit dhe menaxhimit të Eksportit. Ngjarja e organizuar nga Këshilli i Konsulentëve të Kosovës (BCC) në bashkëpunim me EBRD dhe Projektin Enhancing Youth Employment (EYE). Në ngjarje, Znj. Myesere Hoxha [...]

Zhvillimi i Eksportit: Shërbim i ri në Kosovë2018-09-11T22:19:45+00:00

Shërbime për Zhvillim Organizativ të Departamenteve të Shërbimeve

2018-09-11T22:18:13+00:00

Shërbime për zhvillim organizativ të departamenteve të shërbimeve publike dhe ndërmarrjeve të shërbimeve publike në komunat veriore të Kosovës SIGMA BMC do të analizoj kapacitetet ekzistuese të ofrueseve të shërbimeve të menaxhimit të mbeturinave në komunat veriore të Kosovës dhe të sistemit ekzistues paralel të ndërmarrjeve të shërbimeve publike. Projekti është i [...]

Shërbime për Zhvillim Organizativ të Departamenteve të Shërbimeve2018-09-11T22:18:13+00:00

Zhvillimi i kapaciteteve në ndërmarrësi dhe planifikim biznesi

2018-09-11T22:16:41+00:00

Zhvillimi i kapaciteteve të grave dhe të rinjve në ndërmarrësi dhe planifikim biznesi Prill-Tetor, 2018 SIGMA BMC do të zbatoj projektin për zhvillim të kapaciteteve të grave dhe të rinjve në ndërmarrësi dhe planifikim biznesi në kuadër të projektit “Përmirësimi i mundësive për jetesë të grave dhe të rinjve të rikthyer [...]

Zhvillimi i kapaciteteve në ndërmarrësi dhe planifikim biznesi2018-09-11T22:16:41+00:00

Ndërgjegjësimi i Grave Ndërmarrëse

2018-09-11T22:14:37+00:00

Ndërgjegjësimi i grave ndërmarrëse me standarde ndërkombëtare të menaxhimit Maj-Nëntor, 2018 Në bashkëpunim me G7-Oda ekonomike e grave, SIGMA BMC do të zbatoj projektin “Ndërgjegjësimi i grave ndërmarrëse me standarde ndërkombëtare të menaxhimit”, ku janë planifikuar një seri e seminareve/punëtorive njëditore për ngritjen e vetëdijes së grave ndërmarrëse me standardet ndërkombëtare të [...]

Ndërgjegjësimi i Grave Ndërmarrëse2018-09-11T22:14:37+00:00

Këshillim për Rritje Ndërkombëtare: Zhvillim dhe Menaxhim Eksporti

2018-09-11T22:12:44+00:00

SIGMA BMC ofruesi i këtij shërbimi Maj, 2018 Koncepti i SIGMA BMC u përzgjodh nga projekti EYE për tu përkrahur në zhvillimin e shërbimeve të reja të propozuara. Këto shërbime të reja kanë të bëjnë me promovim, zhvillim dhe menaxhim eksporti. SIGMA BMC do të ngritë kapacitete e saj dhe në [...]

Këshillim për Rritje Ndërkombëtare: Zhvillim dhe Menaxhim Eksporti2018-09-11T22:12:44+00:00

Planifikimi i Zgjerimit të Biznesit

2018-09-11T22:10:40+00:00

SIGMA BMC zbatoi projektin "Planifikimi për Rritje" Shtator, 2018 SIGMA BMC zbatoi projektin "Planifikimi për Rritje" të ko-financuar nga EBRD dhe përfituesi PiCommunications. SIGMA BMC mbështeti procesin e vendosjes së drejtimit strategjik për të ardhmen e PiCommunications . Rrugëtimi filloi me vendosjen e vizionit, misionit dhe zhvillimit të strategjive për të arritur [...]

Planifikimi i Zgjerimit të Biznesit2018-09-11T22:10:40+00:00