myeserehoxha@gmail.com

About myeserehoxha@gmail.com

This author has not yet filled in any details.
So far myeserehoxha@gmail.com has created 19 blog entries.

GRATË NË BORDE TË KORPORATAVE: Diversiteti në borde u sjell vlerë kompanive të Kosovës

2021-06-21T14:30:54+00:00

GRATË NË BORDE TË KORPORATAVE: Diversiteti në borde u sjell vlerë kompanive të Kosovës TRYEZË DISKUTIMI 24 Qershor, 2021 10:00 – 12:15 (CET) AmCham, Prishtinë, Kosovë REGJISTROHU / REGISTER Konferencë Hibride nëpërmes Platformës Zoom: Linku i Zoom

GRATË NË BORDE TË KORPORATAVE: Diversiteti në borde u sjell vlerë kompanive të Kosovës2021-06-21T14:30:54+00:00

#agromarketks: tregu i pare virtual për fermerë

2021-06-14T13:22:53+00:00

U lansua e-tregu i gjelbër Agromarketks Tregu i gjelbër virtual Agromarket KS mbështetë fermerët vendas, për të furnizuar produkte të freskëta direkt te konsumatori Sigma BMC në konzorcium me Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7 dhe me mbështetje të Agjencisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar të Japonisë (JICA), zhvilloi tregun e parë të gjelbër virtual [...]

#agromarketks: tregu i pare virtual për fermerë2021-06-14T13:22:53+00:00

Procedura për parandalim të përhapjes së COVID-19 në mjediset e vendit të punës

2020-06-18T18:24:53+00:00

Coronavirus 2019 (COVID-19) është një sëmundje e frymëmarrjes e shkaktuar nga virusi SARS-CoV-2. Infeksioni me SARS-CoV-2, virusi që shkakton COVID-19, mund të shkaktojë sëmundje që në disa raste, mund të jetë fatale. Simptomat zakonisht përfshijnë ethe, kollë dhe gulçim. Disa njerëz të infektuar nga virusi kanë raportuar se kanë përjetuar simptoma të tjera jo-respiratore. [...]

Procedura për parandalim të përhapjes së COVID-19 në mjediset e vendit të punës2020-06-18T18:24:53+00:00

ISO mundësoi qasje falas në ISO 13485 dhe standarde tjera për pajisje medicinale dhe veshje mbrojtëse

2020-04-16T11:47:09+00:00

Në përgjigje të shpërthimit të COVID-19, Organizata Ndërkombëtare për Standardizim (ISO) ka siguruar qasje falas në disa prej standardeve të tij kryesore që mbështesin vlerësimin biologjik të pajisjeve mjekësore dhe veshjeve mbrojtëse të përdorura në mjediset e kujdesit shëndetësor. Standardet janë në dispozicion në format vetëm për lexim, dhe lidhjet mund t’i gjeni këtu: ISO [...]

ISO mundësoi qasje falas në ISO 13485 dhe standarde tjera për pajisje medicinale dhe veshje mbrojtëse2020-04-16T11:47:09+00:00

ISO mundësoi qasje falas në ISO 31000, ISO 22301 dhe standarde të tjera të vazhdimësisë së biznesit

2020-04-15T11:10:54+00:00

Në përgjigje të shpërthimit të COVID-19, Organizata Ndërkombëtare për Standardizim (ISO) ka siguruar qasje falas në disa prej standardeve të tij kryesore që mbështesin menaxhimin e vazhdueshmërisë së biznesit, aftësinë e tij dhe menaxhimin e rreziqeve. Standardet janë në dispozicion në format vetëm për lexim, dhe lidhjet mund t'i gjeni këtu: ISO 31000: 2018 Menaxhimi [...]

ISO mundësoi qasje falas në ISO 31000, ISO 22301 dhe standarde të tjera të vazhdimësisë së biznesit2020-04-15T11:10:54+00:00

Executive Coaching

2019-09-26T13:23:16+00:00

Është me rëndësi të sqarohet coaching apo stërvitja, pasi që është koncept i ri tek ne. Coaching nuk është mentorim. Mentorët ndajnë përvojat dhe ekspertizën për të transferuar njohuritë e tyre paraprake. Coaching nuk është këshillim apo konsulencë. Këshillimi, në terma të gjerë, ofron një ekspertizë për një tarifë për një organizatë ose situatë. [...]

Executive Coaching2019-09-26T13:23:16+00:00

Prezantimi i Strategjisë së Eksportit: Golden Eagle

2019-07-12T17:20:48+00:00

SIGMA BMC në ko-financim me projektin EYE, dorëzoi produktet e zhvilluara për eksport Mars 2018 - Qershor 2019 SIGMA BMC me sukses zbatoi projektin  "Advice for International Growth" . Me kete projekt u zhvilluan nje sere analizash dhe produktesh te intelegjences se tregut dhe strategjive te marketingut per hyrje ne tregje nderkombatere [...]

Prezantimi i Strategjisë së Eksportit: Golden Eagle2019-07-12T17:20:48+00:00

Pako e re: Turn-Key Management Consulting

2020-01-13T16:12:18+00:00

Pako e re e shërbimeve këshilluese: SIGMA BMC TURN-KEY MANAGEMENT CONSULTING Të gjitha në një, pako e re e shërbimeve këshilluese sipas nevojës së bizneseve.... Në përvojën e gjatë të punës me kompani të madhësive dhe industrive të ndryshme, kemi kuptuar se qasja e bazuar në përmirësime të cilat fokusohen në [...]

Pako e re: Turn-Key Management Consulting2020-01-13T16:12:18+00:00

SIGMA BMC Export Facilitation Athens Fashion Trade Show-2019

2019-02-06T16:48:36+00:00

SIGMA BMC lehtëson takimet B2B me qëllim të rritjes së eksportit në Kosovë Myesere Hoxha nga SIGMA BMC lehtësoi takimet B2B të përfaqësuesëve dhe anëtarëve të KAMA në panairin Athens Fashion Trade Show-2019 të mbajtur me 25-28 Janar 2019. Takimet B2B u bënë me blerës potencial nga Kanada, Turqia, Libani, etj. Takimet B2B [...]

SIGMA BMC Export Facilitation Athens Fashion Trade Show-20192019-02-06T16:48:36+00:00