Rreth Sigma BMC

E themeluar në 2008, një ndër kompanitë e para në vend e specializuar fillimisht në ofrimin e shërbimeve në ngritjen e sistemeve të menaxhimit, sot ndër kompanitë më të suksesshme në vend me një gamë te gjere shërbimesh me fokus ne këshillim dhe përkrahje te organizatave private, publike, qeveritare, jo-qeveritare dhe njerëzve të tyre në menaxhim, zhvillim organizativ dhe përmirësim te vazhdueshëm.

Na kontakto

  +373 (0) 44 175 405

  info@sigmabmc.com

Adresa: Mati 1, C15/14 #3, Prishtinë