U lansua e-tregu i gjelbër Agromarketks

Tregu i gjelbër virtual Agromarket KS mbështetë fermerët vendas, për të furnizuar produkte të freskëta direkt te konsumatori

Sigma BMC në konzorcium me Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës – G7 dhe me mbështetje të Agjencisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar të Japonisë (JICA), zhvilloi tregun e parë të gjelbër virtual www.agromarketks.com si platforma më e re për shitjen e produkteve të bujqësore dhe blegtorale të fermerëve.  

Ceremonia e lansimit e nderua nga prania e Z. Faton Peci, Ministër i Bujqësisë, Z. Jiro Takeichi, Udheheqës i JICA Balkan Office  zyrtarë të lartë të ambasadës Japoneze në Kosovë, partner, bashkëpunëtor dhe mysafir të tjerë.

Për të mësuar më shumë qasuni në platformë dhe media sociale.

https://www.facebook.com/AgromarketKSonline

 https://www.instagram.com/agromarket.ks/